Huurdersprofiel

Let op!

Een bezichtiging voor één van onze huurwoningen kunt u alleen online aanvragen bij Pararius via de button ‘’plan een bezichtiging’’ bij de betreffende woning.Vermeld de volgende 7 gegevens standaard in uw bezichtigingsaanvraag (zonder deze 7 gegevens is een bezichtiging niet mogelijk):

  1. Aantal volwassenen die de woning gaat bewonen
  2. Aantal kinderen die de woning gaat bewonen
  3. Heeft u huisdieren, zo ja? Welke?
  4. Het gezamenlijke netto maandinkomen
  5. Kunt u bij onvoldoende inkomen een verhoogde borg (punt 20) betalen?
  6. De reden van verhuizing
  7. Per wanneer u de woning wilt betrekken

Mail ons

jouw huurders

profiel


Geheel vrijblijvend en

kosteloos

Ga voor hulp bij het berekenen van het gezamenlijke maandelijks netto inkomen naar BerekenHet


Ontvang binnen één werkdag via de verhuurder jouw bezichtigingsafspraak. En hoor je niets binnen één werkdag? Dan heeft de verhuurder al voldoende bezichtigingskandidaten. Jij kan je huurderprofiel dan weer opnieuw aanmelden bij een andere huurwoning.

Tijdelijke verhuur via de Leegstandwet. Overbruggingsverhuur.

Heb je een nieuwe woning gekocht en heb je jouw huidige woning nog niet verkocht? Je kan deze dubbele woonlasten opvangen door tijdelijk jouw lege te koop staande woning te verhuren. Wij verzorgen het hele proces voor je, inclusief de noodzakelijke verhuurtoestemming van jouw hypotheekbank.


Met een Leegstandwet vergunning mag je jouw lege te koop staande woning tijdelijk verhuren als je deze nog niet verkocht hebt. Zo voorkom je dubbele woonlasten. Tijdelijke verhuur van jouw lege te koop staande woning op basis van de Leegstandwet zorgt ervoor dat de huurder geen uitgebreide huurbescherming heeft. Zo weet je zeker dat je tijdens de huurperiode gewoon door kan gaan met de verkoop van jouw woning. En wordt je woning verkocht? Dan moet de huurder de woning op basis van de wet binnen 3 maanden verlaten en kan je de woning vrij van huur aan de koper opleveren.


Stuur vandaag nog jouw aanvraag naar ons toe. Zolang de woning nog niet is verhuurd betaal je ons helemaal niets.

En wordt jouw woning tijdens de aanvraag verkocht? Dan betaal je ons ook helemaal niets. Dat is onze no cure, no pay garantie.


Vragen?

Ons team denkt graag met je mee. Bel 06 3030 5060 of stuur een mailtje naar info@overbruggingsverhuur.nl