Logo Overbruggingsverhuur.nl

Overbruggingsverhuur.nl

Tijdelijke (ver)huur van te koop staande woningen

Huurhuizen met extra aandacht door een speciale aanbieding, huurprijs verlaging of anders: Ga naar ons prikbord »

 

Huis verhuren met de Leegstandwet

Door het inzakken van de woningmarkt als gevolg van de financiėle crisis kunnen particuliere eigenaren in de problemen komen als zij met dubbele hypotheeklasten te maken krijgen. Tijdelijk verhuur op grond van de Leegstandwet van de woning die een eigenaar nu niet kwijt kan, biedt dan mogelijk uitkomst. Huurinkomsten compenseren... Lees meer »

 

Verkopen en verhuren tegelijkertijd

De verkoop van uw woning door u of uw makelaar gaat tijdens de gehele huurperiode gewoon door. In de huurovereenkomst worden duidelijke afspraken gemaakt m.b.t. verkoopbezichtigingen. Indien u tijdens de huurperiode uw woning verkoopt, kunt u de huur gewoon opzeggen met een opzegtermijn van 3 maanden, hierbij dient u... Lees meer »

 

Verhuur nooit zonder toestemming van uw hypotheekbank

Conform de hypotheekakte is, zonder schriftelijke toestemming van de hypotheekbank, verhuur of in gebruik geven van een woning in welke vorm dan ook niet toegestaan. Als een eigenaar hiermee in strijd handelt heeft de hypotheekbank het recht de financiering onmiddellijk op te zeggen, hetgeen... Lees meer »

 

 

Verhuur via ons en profiteer van de voordelen

De voordelen bestaan o.a. uit: compensatie dubbele woonlasten, geliberaliseerde huurprijzen, geen huurbescherming, toestemming van de hypotheekbank, goedgekeurde huurovereenkomst, verkoopbezichtigingen gaan tijdens de gehele huurperiode gewoon door... Lees meer »

 

Veel gestelde vragen over dit onderwerp

Wij hebben enkele vragen die vaak worden gesteld over dit trefwoord en de daarbij behorende antwoorden voor u op een rijtje gezet. Lees meer »