Logo Overbruggingsverhuur.nl

Overbruggingsverhuur.nl

Tijdelijke (ver)huur van te koop staande woningen

Huurhuizen met extra aandacht door een speciale aanbieding, huurprijs verlaging of anders: Ga naar ons prikbord »

Al onze huurhuizen in heel Nederland

Alle huurhuizen van Overbruggingsverhuur.nl overzichtelijk gepresenteerd op 1 kaart van Nederland. Pararius zorgt ervoor dat u op een overzichtelijke wijze uw tijdelijke huurwoning kunt vinden. Klik hiernaast op het blauwe vlak van Pararius Huurwoningen en u komt op het kaartje van Nederland met al onze huurhuizen.

 

Hoe werkt het?

Volg de instructies op de plaatjes of de tekst hieronder:

  • U kunt het kaartje met de knoppen "+" of de "-" in en uitzoomen.
  • U kunt het kaartje eenvoudig verschuiven door het "handje" (aanwijzer van uw muis) op het kaartje te plaatsen en met 1 klik kunt u het kaartje in uw gewenste richting verschuiven.
  • U kunt met de muis een woning selecteren, klik voor meer informatie. Wanneer u alle informatie wenst dient u op de straatnaam te klikken.

Bezichtiging van de huurwoning

Wanneer u informatie aanvraagt en/of een bezichtigingsafspraak wilt maken voor een van deze woningen, volg dan de instructies bij de link "Plan bezichtiging" op de Pararius presentatiepagina van de betreffende woning. Dan kunnen wij u op de juiste wijze verder helpen.

 

Kijk ook op

Proces per fase »

Gratis overzetten GWE »

Kosten huurder »

 

Veel gestelde vragen over dit trefwoord

Wij hebben enkele vragen die vaak worden gesteld over dit trefwoord en de daarbij behorende antwoorden voor u op een rijtje gezet.

 

» Wat is een inkomensnorm?

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning hanteren verhuurders en hypotheekbanken strenge inkomenseisen. Gemiddeld genomen eisen verhuurders (en hypotheekbanken) dat het bruto (gezamenlijk) maandsalaris minimaal 4 keer de totale huur bedraagt. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

 

» Hoe weet ik als huurder of ik de woning krijg?

De verhuurder maakt na de bezichtiging een keuze en geeft aan Overbruggingsverhuur.nl door welke huurder de woning mag gaan huren. Deze huurder wordt gevraagd alle benodigde gegevens snel en correct aan Overbruggingsverhuur.nl per mail of per post te verzenden. Alle andere huurders krijgen een afmeldingsmail van deze woning.

 

» Hoe weet de verhuurder of een geïnteresseerde huurder aan zijn wensen voldoet?

Als verhuurder krijgt u de gegevens van de kandidaat huurder (naam en telefoonnummer). De huurder spreekt bij het maken van de bezichtigingsafspraak natuurlijk ook zijn voorkeuren uit. U beslist of u de potentiële huurder uitnodigt op basis van zijn aanvraag.

 

» Voor welke periode wordt de huurovereenkomst aangegaan?

De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Dit houdt in dat de huurder de woning mag blijven huren totdat hij de huurovereenkomst opzegt, rekening houdende met een opzegtermijn gelijk aan een betalingsperiode (meestal één kalendermaand). De opzegtermijn mag nooit langer zijn dan 3 maanden, ook al is de betalingstermijn wel langer. U bent bij verhuur voor onbepaalde tijd op grond van de Leegstandwet gerechtigd de huurovereenkomst op te zeggen, met inachtneming van de opzegtermijn van 3 maanden. De minimale huurperiode is altijd 6 maanden.

 

» Hoe kan ik de gegevens van de kandidaat-huurder bij de bezichtiging controleren?

Wij raden de verhuurder aan om de kandidaat huurder te vragen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen tijdens de bezichtiging.

 

» Zijn er mogelijkheden om de woning extra onder de aandacht te brengen?

U kunt uw verkoop makelaar vragen of de woning naast uw verkoopadvertentie op Funda ook als huurwoning op Funda kan worden aangemeld.

 

 

Tags bij dit trefwoord: Overbruggingsverhuur, huurhuizen, Pararius, tijdelijke huurwoning, bezichtiging,