Logo Overbruggingsverhuur.nl

Overbruggingsverhuur.nl

Tijdelijke (ver)huur van te koop staande woningen

Huurhuizen met extra aandacht door een speciale aanbieding, huurprijs verlaging of anders: Ga naar ons prikbord »

Over Overbruggingsverhuur.nl

Overbruggingsverhuur.nl is een innovatieve organisatie die een doorbraak binnen de verhuurmarkt heeft bewerkstelligd. Door ons unieke concept komen huurders en verhuurders zelf met elkaar in contact, en worden zo te koop staande woningen daadwerkelijk tijdelijk verhuurd. Wij faciliteren voor huurders en verhuurders van alle benodigde onderdelen met betrekking tot de tijdelijke verhuur op grond van de Leegstandwet, vanaf de indicatiehuurprijs tot en met de huurovereenkomst. De huurder en verhuurder doen beide slechts enkele zaken die zij zelf het beste kunnen, zoals het zoeken en aanbieden van de woning en de bezichtigingen. De huurder bepaalt zelf waar hij of zij wil wonen en de verhuurder kan het beste zelf alles over de woning vertellen. Daarnaast is een vroegtijdige kennismaking tussen huurder en verhuurder altijd goed. Dat het concept werkt, blijkt uit ons bovengemiddelde aantal aanvragen. Wij verhuren sneller te koop staande woningen op basis van de Leegstandwet dan ieder ander.

Kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid

U kunt er zeker van zijn dat de professionals van Overbruggingsverhuur.nl hun vak verstaan en kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel dragen. Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij werken met uw grootste bezit; niet alleen uw, maar ook onze grootste zorg!

 

Overbruggingsverhuur.nl is flexibel, zowel in werkwijze als qua locatie. Wij bieden de mogelijkheid om op korte termijn een indicatiehuurprijs voor u te berekenen voor elke locatie in Nederland (gratis). Kwaliteit en snelheid van werken gaan bij ons hand in hand; onze indicatiehuurprijs is snel voor u beschikbaar, daarna geeft u zelf aan of wij de administratieve en juridische procedures voor Overbruggingsverhuur kunnen gaan opstarten.

Verhuur met Overbruggingsverhuur en profiteer van de voordelen

 • Compensatie van uw hypotheeklasten; dus geen dubbele woonlasten meer!
 • Altijd geliberaliseerde huurprijzen
 • Geen huurbescherming voor de huurder conform het Burgerlijk Wetboek
 • Tijdelijke verhuur altijd met toestemming van uw hypotheekbank
 • Op voorhand door de juristen van uw hypotheekbank goedgekeurde huurovereenkomst
 • De verkoopbezichtigingen van de woning gaan tijdens de gehele huurperiode gewoon door

 

Overbruggingsverhuur.nl bestaat 5 jaar

Wij zijn in 2009 als allereerste begonnen met het tijdelijk verhuren van te koop staande woningen op grond van de Leegstandwet. In 2014 vierden wij ons 5 jarig jubileum. Wij hebben in de tussenliggende periode duizenden woningeigenaren geholpen bij de verhuur van hun te koop staande woning. Wij hebben ervoor gezorgd dat zij geen dubbele woonlasten meer hadden. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het gegeven vertrouwen.

 

Verkiezing Makelaar van het jaar 2013

Wij willen al onze klanten (en andere) bedanken die hun stem bij de verkiezing van de “Makelaar van het jaar 2013” op ons hebben uitgebracht. Meer dan 3.000 makelaarskantoren deden mee aan deze landelijke verkiezing. Meer dan 10.000 stemmen zijn er uitgebracht.

 

De verkiezing bestond uit diverse onderdelen:

 • Nominatie voor het onderdeel “Specialisatie award 2013”, Overbruggingsverhuur.nl behoorde tot de 5 genomineerden voor het onderdeel Specialisatie award 2013
 • Nominatie voor het onderdeel “Makelaar van het jaar 2013”

 

De beoordelingsonderdelen;

 • aandacht
 • betrouwbaarheid
 • deskundigheid
 • dienstverlening
 • kwaliteit

 

Onze klanten hebben ons gewaardeerd met een fantastisch rapportcijfer van 8,8. Wij hebben bij deze landelijke verkiezing voor het onderdeel Klantwaarde award 2013 (Makelaar van het jaar 2013) een prachtige 6e(!) plaats behaald.

 

Wij zijn erg trots op uw waardering en blij met de behaalde resultaten. Namens het gehele team van Overbruggingsverhuur.nl willen wij u daarvoor hartelijk bedanken.

 

Kijk ook op

Proces per fase »

Gratis indicatiehuurprijs »

Gratis overzetten GWE »

Proces & Beheer »

 

Veel gestelde vragen over dit trefwoord

Wij hebben enkele vragen die vaak worden gesteld over dit trefwoord en de daarbij behorende antwoorden voor u op een rijtje gezet.

 

» Hoelang bestaat Overbruggingsverhuur.nl al?

Wij zijn de ontdekkers van de mogelijkheid om te koop staande woningen via de Leegstandwet te kunnen verhuren. Iin 2008 zijn wij begonnen om samen met de hypotheekbanken dit product verder te ontwikkelen. Momenteel werken wij samen met meer dan 250 hypotheeklabels.

 

» Wat is Overbruggingsverhuur?

Overbruggingsverhuur is tijdelijke verhuur van lege te koop staande woningen op basis van de Leegstandwet. Belangrijk is dat de verkoop tijdens de huurperiode gewoon doorgaat. De huurbescherming uit het Burgerlijk Wetboek wordt vervangen door duidelijke regels.

 

 

Tags bij dit trefwoord: Overbruggingsverhuur, kwaliteit, innovatieve organisatie, verhuurmarkt, unieke concept, huurders, verhuurders, Leegstandwet, geliberaliseerde huurprijzen, indicatiehuurprijs,